Holdbar Krop

Holdbar kropikon

Er du nysgerrig på, hvad din nuværende livsstil betyder for din krop? Og har du lyst til at høre mere om, hvilke ændringer du skal lave for at få en holdbar krop fuld af energi og overskud? En krop, som er din medspiller og som støtter dig i de drømme og ambitioner, som du har for dig selv?

Optimer din sundhed:
Små justeringer, store fordele

Måske er det et vægttab der skal til, men det kan sagtens også være, at du blot skal justere nogle få ting i dine nuværende vaner, for at få en stor sundheds-effekt.

Vores krop er en fantastisk ”maskine”. Et lille kraftværk, der arbejder på fuldt tryk i alle døgnets timer, i alle vores leveår.

Kroppen skal passes på og kæres om. Den er vores tro følgesvend i hele livet. Den skal være stærk og robust og frem for alt holdbar, så vi kan leve godt og længe med en sund krop, som er rørig og fuld af energi.

Holdbar krop har fokus på

  • Sund kost
  • Vand at drikke
  • Daglig bevægelse
  • Motion
  • Søvn

Måske er det et vægttab, der skal til, men det kan sagtens også være, at du blot skal justere nogle få ting i dine nuværende vaner, for at få en stor sundheds-effekt.

Sunde vaner

Vælg mellem 3 pakker

Jeg har lavet 3 pakker, som har hver sin længde og fokus. Se om en af pakkerne er noget for dig eller kontakt mig, hvis du gerne vil have et skræddersyet forløb. Vi kan starte med en enkelt session, hvorefter jeg laver et oplæg til et forløb baseret på vores samtale. Hvis det viser sig, at en af de nævnte pakker passer godt til dig, så indgår vores opstartsmøde blot i en af dem.

Sundhedstjek

Pakke 1:
1 session

Til dig, der er nysgerrig på hvad dit nuværende spisemønster og dine motionsvaner betyder for dig og din krop og som ønsker lidt inspiration til nye sundere vaner.

Du udfylder et spørgeskema, som du sender til mig forud for vores session samt eventuelle øvrige relevante data - det aftaler vi inden da. Jeg kigger dine data igennem og foretager nogle beregninger, som jeg deler med dig, når vi ses.

Under vores møde taler vi dine nuværende kost- og motionsvaner igennem. Jeg giver dig inspirerende og motiverende indsigt i, hvor du med sundhedsgevinst kan justere på dine nuværende vaner.

1,5 times online session
inkl. for-analyse

Din investering:
Kr. 1.200 inkl. moms

Kom godt i gang

Pakke 2:
4 sessioner

Til dig, der ønsker at komme godt i gang med nye sunde vaner, der vil give en mere energifyldt og holdbar krop. Måske har du et ønske om et vægttab og et sundere spisemønster.

Du udfylder et spørgeskema, som du sender til mig forud for vores session.

Du får desuden mulighed for at få en InBody måling, som indgår i vurderingen af din sundhedsstatus.

Vi taler om dine nuværende kost- og motionsvaner og sætter realistiske mål og delmål for din sundheds-rejse.
Du får viden om sund kost og motion. Hvad der virker og hvorfor, og vi lægger sammen en plan for ændringer i det tempo, som passer til dig og dine mål.

Under forløbet vil vi lave opfølgende relevante målinger, så du får indsigt i din sundhedsgevinster.

1,5 times opstartssession
3 opfølgningssessioner af 60 minutters varighed

Kan være online eller fysisk møde i Hillerød. Derudover følger vi op pr. mail eller telefon efter behov.

Din investering:
Kr. 3.600 inkl. moms.
(Kan betales i 2 rater efter aftale)

Sundhedforløb

Pakke 3:
8 sessioner

Her får du mulighed for at arbejde intenst og over en længere periode, med din sundhed og dine kostvaner.

Vi starter op med at kigge nærmere på dit udgangspunkt. Du udfylder et spørgeskema, som du sender til mig forud for vores opstartssession. Derudover får du foretaget en InBody måling både ved opstart og afslutning af forløbet.

Vi foretager andre relevante målinger som f.eks. livvidde, hoftevidde m.v. Så kan du følge din fremgang under forløbet.

Vi går i dybden med at forstå dit nuværende spisemønster og sætter delmål for dit forløb. Du får konkret forslag til kostplan og vane-ændringer, som vi gradvist justerer undervejs i takt med din sundhedsfremgang.

Der er lidt flere ting i værktøjskassen, som vi kan gøre brug af alt afhængig af hvad du har mest brug for.

1,5 times opstartssession
7 opfølgningssessioner af 60 minutters varighed hver

Kan være online eller fysisk møde i Hillerød. Derudover følger vi op pr. mail eller telefon efter behov.

Din investering:
Kr. 6.800 inkl. moms.
(Kan betales i 4 rater efter aftale)

Sundehdscoach, der udarbejder en in body kropsanalyse

Hvad er en InBody kropsanalyse?

InBody kropsanalyse er en avanceret fedtprocent og muskelmasse måling, som giver et indblik i, hvordan din kropssammensætning er. Den viser fordeling og placering af muskler og fedt på kroppen, og viser hvad det ideelt bør være for en person på din alder og køn. Data er personlige og du kan til enhver tid genbesøge dine resultater og sammenligne med tidligere målinger.

Kontakt mig

Klar til forandring?

Ønsker du at prioritere din sundhed for at skabe optimale betingelser for et langt og bæredygtigt liv? Ønsker du at opnå mere energi og overskud? Hvis svaret er ja, er du mere end velkommen til at kontakte mig.