Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Lev Livet Holdbart

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det er udelukkende de personlige oplysninger du selv angiver og overdrager, der bliver indsamlet. Det vil sige, at du ved nøjagtigt hvilke oplysninger du har givet, og at det hermed er på eget ansvar, når du angiver personlige oplysninger.

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig i min coaching og vejledning af dig.

Lev Livet Holdbart indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Udfylder relevante spørgeskemaer

– Overdrager relevant information ifm kostvejledning og coaching samt stamdata (navn, adresse, e-mail, telefonnummer) for at kunne tilbyde dig vores services.

Hvis du ønsker at ændre i din personlige oplysninger eller trække dit samtykke tilbage kan du altid kontakte mig på info@levlivetholdbart.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Al data om dig vil blive slettet senest 1 år efter seneste engagement eller hvis andet er specifikt aftalt og der er samtykke herom.

Du kan til en hver tid få oplyst hvilke af dine data jeg ligger inde med ved at kontakte info@levlivetholdbart.dk

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.levlivetholdbart.dk er Lev Livet Holdbart, Folevang 5, 3400 Hillerød, cvr nr. 44317893

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og jeg overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Jeg har min hjemmeside hos One.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til e-mailadresse info@levlivetholdbart.dk.