Om Christa Wulffsberg

Portræt af en smilende Christa Wulffsberg

Hej!

Velkommen til Lev Livet Holdbart, som er baseret på viden og erfaringer om at leve et sundt og godt liv. Erfaringer jeg har tilegnet mig gennem mange år. Jeg har selv været igennem de ting, jeg rådgiver om.

Jeg glæder mig til at støtte og vejlede dig med at skabe en holdbar sund livsstil, der bringer dig energi, glæde, overskud og trivsel. Jeg arbejder ud fra mine personlige værdier, som er: Autenticitet, tillid, respekt og glæde.

Al dialog og materiale varetages i fortrolighed og i overensstemmelse med gældende regler samt ICF’s etiske regler. Du kan læse mere om dem her.

Du er velkommen til at skrive eller ringe for at høre nærmere!

Min vej hertil

Holdbar kropikon

Holdbar Krop

Jeg har ændret mine kost- og motionsvaner, jeg lever og spiser sundt, men absolut ikke fanatisk. Jeg er ikke fan af strenge restriktioner og jeg følger ikke en særlig retning (vegetar, vegansk, pescetar, m.v.) men har fundet en sund levevis overvejende baseret på plantebaseret kost, som passer godt til mig. Jeg motionerer flere gange om ugen. Jeg elsker spinning og bodypump, og jeg er vild med naturen. At komme ud at gå og opleve naturen og årstiderne er en sand lise. Min familie og jeg har de seneste år taget på vandreferie bl.a. i Grønland, Italien, Vietnam og skiferie i Østrig, Norge og Sverige.

Holdbar karriereikon

Holdbar Karriere

Min erhvervskarriere har været centeret om god ledelse. Jeg har arbejdet som topleder gennem de sidste +15 år og har været leder for +100 medarbejdere. Jeg har bl.a. arbejdet med ”Global business transformation” og ”Organisational Change Management”. Sagt på dansk: Gennemført store globale forandringsprocesser i globale virksomheder med fokus på at implementere og introducere nye arbejdsprocesser og organisationsstrukturer. Mit fokus har hele vejen igennem været på medarbejderne. At komme igennem så store forandringer og ”lande godt og trygt” på den anden side, er en ledelsesopgave, der skal tages meget alvorligt, hvilket var mit evige fokus. Jeg coachet og rådgivet mange kolleger og medarbejdere igennem forandringer og støttet dem i at opnå deres drømme og ambitioner.
Ud over min erhvervserfaring, har jeg bl.a. uddannet mig som Sundhedsrådgiver og Kostvejleder. Jeg har en Coach uddannelse (ICF akkrediteret uddannelse) med speciale i stress.

Holdbar balanceikon

Holdbar Balance

Jeg har haft stress inde på livet og kommet godt ud af det igen. Det var lidt af en øjenåbner og faktisk også livsændrende for mig – på den gode måde. Jeg er i dag meget klogere på ”mig” og hvad der er vigtigt i mit liv. Jeg fokuserer på at finde ”bevidst ro” i min hverdag. At tage de små pauser, som er så vigtige for at kunne holde til det lange seje træk.

Min baggrund

Faglig baggrund

 • Stress-coach masterspeciale ved Sofia Manning ApS
 • Coach, Sofia Manning ApS ICF akkrediteret uddannelse
 • Sundhedsrådgiver, certificeret v. Umahro Cadogan
 • Kostvejleder, certificeret
 • Mindfulness og mediation
 • Anatomi, Fysiologi og sygdomslære v. AFS
 • Bachelor i ledelse
 • Organisational Change Management fra Standford University
 • m.m.m.

Erhvervskarriere

 • VP, Pandora
 • Director, Rambøll
 • VP, NNIT
 • Head of IT Service Management Krak/Eniro
 • Se LinkedIn for yderligere karriereindsigt
Christa Wulffsberg siddende afslappet på en yogamåtte

Kontakt mig

Klar til forandring?

Ønsker du mere energi og overskud i din hverdag? Og er du klar til at skabe holdbare og sunde forandringer i dit liv? Hvis svaret er ja, så vil jeg glæde mig til at snakke med dig.